Rabatt polarn pyret
rabatt polarn pyret

I fredags när jag ändå var tvungen att ställa in mina fredagsplaner pga av sjuk August passade jag på att göra i ordning skötbordet.
Hon beräknades då väga omkring 3400.
Så jag har förberett mkt för att få en bättre upplevelse denna gången.Så åt det större hållet men ingen jätte bebis.Andreas och August ska gå ut i solen sen.Dock äter jag mkt mindre mängder.P Vi var på Heron city och såg Bohemian Rhapsody om Freddy Mercury (stavning?).Men jag tror inte ens jag orkar gå ut i dag. .Andreas är ledig denna helgen.Hoppas ju få föda barn snart.Jag och min samtalsbarnmorska har även gjort upp en konkret förlossningsplan som förlossningen kommer.
Sen åt vi även på Babas burger och kollade lite affärer.Gick ner en sväng till Lindex här om dagen som hade halva reapriset.Hosta och feber så vi har varit hemma.Köpte det.Det har varit lite jobbiga dagar minst sagt.Vågen står på 12,5.Foglossning har varit bättre denna veckan.Så sjukt bra film!Köpte även ett rött mjukiset till August, tröja och byxor för 100 kr!
Jag är väldigt orolig för en liknande förlossning så jag skulle gärna slippa gå över bf denna gången därav att vi gjorde tul.

Blev väldigt ledsen för det men min samtalsbarnmorska som jag gått hos för sekundär förlossningsrädsla ska förmodligen skickas en remiss för ev i gångsättning nästa vecka så vi får.
Så nyfiken nu på vad det är för en liten krabat som ligger och gottar sig där inne.

Sitemap